O QUEEN LASHES

 

Pod umetniškim imenom ''Queen Lashes'' se skriva Anarma Adžić iz Ankarana. 

 ” Do what you love and success will follow. Passion is
the fuel behind a successful career. ”

V lepotnem svetu trepalnic in obrvi je Anarma že od leta 2014, pri svojem delu pa je znana, kot zelo natančna in predana. Izkušnje si je nabirala na mednarodnih tečajih, akademijah in se izpolnjevala do današnjega dne. Še danes se, saj je mnenja, da se vedno lahko naučiš kaj novega, tudi, če določeno delo opravljaš že vrsto let. Seveda pa se v tej lepotni branži trendi spreminjajo s svetlobno hitrostjo zato je Anarma vedno na tekočem z vsemi trendi, jim sledi in se vedno znova navduši. 

Vsak mora nekje začeti, zato je Anarma pričela s salonom Queen Lashes, kjer je osrečevala svoje stranke s popolnimi seti trepalnic, seveda je pri tretmajih podaljševanja trepalnic že takrat uporabljala le profesionalni material za delo podaljševanja trepalnic Luxury Eye by Helga Halapi. Ker pa ji to ni bilo zadosti, je s časoma hotela več, želela je svoje pridobljeno znanje deliti z drugimi lash ljubiteljicami, jih učiti in nesebično deliti svoje znanje, trike in nasvete.

Sedaj nudi Luxury Eye tečaje za podaljševanje trepalnic in je edini distributer Luxury Eye izdelkov za trepalnice v Sloveniji. Tečaji so namenjeni puncam, ki si resnično želijo delati, kot Pro. Lash stilistke, in pa tiste, ki pri svojem delu potrebujejo dopolnitev oz. nadgradnjo. Pri tečajih podaljševanja trepalnic se uporablja Luxury Eye by Helga Halapi izdelke.  

Poleg tečajev podaljševanja trepalnic tudi tečaje za laminacijo obrvi in trepalnic Italijanske znamke My Lamination. Gre za tretma, ki je povsem neškodljiv, naraven in naravne trepalnice s pomočjo keratina spodbudi k večji ukrivljenosti in gostoti, več si lahko preberete tukaj: www.mylamination.it

Za kakršnokoli informacijo o tečajih klikni zavihka ''Luxury Eye Tečaji'' in ''My Lamination Tečaji'' ali pa piši na e-mail: anarma@queenlashes.si 

Spremljaj pa tudi  QUEEN LASHES INSTAGRAM in QUEEN LASHES FACEBOOK