Edini specializiran salon za podaljševanje trepalnicv Kopru!

Queen Lashes salon je edini specializirani salon za podaljševanje trepalnic. Salon deluje pod vodstvom Pro. Lash Stilistke Anarme Adžić, ki je svoje znanje in izkušnje na področju podaljševanja trepalnic nabirala na raznih tečajih in mednarodnih tekmovanjih. S podaljševanjem trepalnic se ukvarja že vrsto let, pri svojem delu pa je znana, kot zelo natančna in predana. “Brez skrbi, boste iz salona Queen Lashes odšle več kot zadovoljne, saj bodo vsi očarani nad vašim zapeljivim pogledom” 

V salonu Queen Lashes vam nudijo najkakovostnejše storitve podaljševanja trepalnic. Pri tretmaju podaljševanja trepalnic uporabljajo le profesionalni material za delo podaljševanja trepalnic Luxury Eye by Helga Halapi. Luxury Eye by Helga Halapi (https://luxuryeye.co.uk) je angleška blagovna znamka izdelkov za profesionalno rabo v salonu podaljševanja trepalnic ali kozmetičnem salonu kjer ponujajo podaljševanje trepalnic, kot edino ali dodatno storitev. Ustanoviteljica blagovne znamke Luxury Eye je Helga Halapi, večkratna svetovna prvakinja v podaljševanju trepalnic in sodnica na raznih tekmovanjih. Anarma Adžić je letos postala tudi uradna predstavnica za Luxury Eye by Helga Halapi za Slovenijo. Delo Pro. Lash stilistke je v veliki meri odvisno od kvalitete materiala, ki ga uporablja pri podaljševanju trepalnic. Profesionalno lepilo in naraven lahek videz umetnih trepalnic sta prednost blagovne znamke Luxury Eye by Helga Halapi. Ponujajo pa tudi ostale izdelke in pripomočke za delo podaljševanja trepalnic.

 

 

V letošnjem letu se je v salonu Queen Lashes odprla nova storitev in sicer Keratinsko vihanje trepalnic oz. lifting trepalnic. Gre za tretma, ki je povsem neškodljiv, naraven in vaše naravne trepalnice s pomočjo keratina spodbudi k večji ukrivljenosti in gostoti, več si lahko preberete tukaj: www.mylamination.it. Začeli pa so tudi tretmaji oblikovanja obrvi, barvanja s kano.

 

Nudijo vam edukacijo podaljševanja trepalnic pod vodstvom Pro. Lash stilistke Anarme Adžić, ki z veseljem predaja pridobljene izkušnje in znanje iz tekmovanj in mednarodnih tečajev na svoje tečajnice. Tečaji so namenjeni puncam, ki si resnično želijo delati, kot Pro. Lash stilistke, in pa tiste, ki pri svojem delu potrebujejo dopolnitev oz. nadgradnjo. Pri tečajih podaljševanja trepalnic se uporablja Luxury Eye by Helga Halapi izdelke. Vsaka tečajnica pa vadi na živem modelu. Več najdete v zavihku TEČAJI.