My Lamination®

My Lamination® je edino in prvo italijansko podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo in prodajo revolucionarnih profesionalnih produktov za oblikovanje trepalnice & obrvi in produktov za domačo nego obraza, trepalnic in obrvi. Vsi produkti so izdelani izključno v Italiji.

Za usposabljanje novih profesionalnih stilistk keratinskega vihanja in laminiranja trepalnic in obrvi, pa vam my Lamination academy, ki je razširjena po celem svetu, predlaga svoje usposabljanje My Lamination®, ki je neprimerljivo in inovativno.

Edina blagovna znamka v sektorju laminacije trepalnic in obrvi, ki je bila 18-krat mednarodno nagrajena kot: Novost leta, Blagovna znamka leta, Odličnost v lepoti, Izdelek leta, Razvoj leta, Vrhunska akademija laminacije, Najboljša laminacija blagovne znamke.

My Lamination® ima 300 osvojenih pokalov na mednarodnih prvenstvih (nominacija Laminacija trepalnic in obrvi) s strani svojih študentov in trenerjev.

Več si lahko preberete na njihovi uradni strani: https://www.mylamination.it/
Publikacije: https://www.mylamination.it/area-stampa/

ITALIJANSKA TEHNOLOGIJA

Vitamin lashbrow, je bil razvit s pomočjo tehnologov, biologov in vodilnih kozmetikov italije po naročilu trgovske znamke My Lamination ®.

S pomočjo Vitamin lashbrow, trepalnice po postopku ohranijo lesk, moč, rast in vso svojo naravno lepoto brez dodatnih posegov. To je luksuzna terapija usmerjena na regeneracijo in negovanje trepalnic. Terapija obsega hkrati  lifting, barvanje, regeneracijo, zdravljenje, pomladitev in učvrstitev trepalnic. Specialno razvita tehnologija našega izdelka, ohrani in varuje rezultate dlje časa.

Vitamin lashbrow, prodre vse do folikla trepalnice in trepalnico hrani dlje časa, tako po določenem času trepalnice postanejo močnejše, gostejše, temnejše, daljše,.. Trepalnici se poveča premer takoj po postopku za kar do 192%. Ker je naša tehnika dela inovativna in posebna se Vitamin lashbrow ali Mineral lashbrow ne IZPIRATA.

Količina Vitamin Lashbrow je povprečno za 80-100 storitev. Izdelek ustreza evropskemu standardu o kozmetičnih izdelkih. Navodila za uporabo pridobite pri generalnem zastopniku.

ZA MY LAMINATION TEČAJE POGLEJ TUKAJ: https://www.queenlashes.si/my-lamination-2/my-lamination/